diumenge, 31 de maig del 2009

Els primers resultats del Campionat




Durant aquest cap de setmana ja s'han disputat uns quants partits amb sort diversa pels equips i unes quantes anècdotes que donaran peu a exagerades llegendes urbanes. Cal destacar que l'únic equip que encara no ha entrat en joc és Els Invisibles (grup B), de fet fan honor al seu nom. Un dels partits amb més "morbo", disputat aquest diumenge al matí, ha estat Els Bons - La Patulèia. Pere Claparols versus Miquel Claparols. El partit no podia ser més emocionant i acaba amb el primer empat del Campionat: 350 a 350 canes. Pel desempat disputen el bèlit d'or pare i fill (todo queda en casa). Aquesta vegada el progenitor humilia al Pere, dic al pare, amb un llançament de 210 canes.
Aquesta tarda hi ha hagut un partit suspès per la pluja (toquem fusta), Menjacamins - Casanova Team. Els Casanova estan en ratxa amb dues victòries consecutives però s'han topat amb uns Menjacamins molt motivats. L'equip de Les Nenes, potser el més pintoresc del Campionat, ja han perdut 3 partits. Tot sembla indicar que puguin quedar últimes del grup A. En tot cas no perden l'esperança i comenten que encara poden donar la sorpresa. De fet en el primer partit només van fer 10 canes, 75 en el segon i 90 en el tercer (la cosa va "pujant").
Bé, aquí teniu els resultats i les classificacions. Aviat penjarem la classificació dels màxims canadors i recollidors del Campionat.

GRUP A

Casanova Team - Orange Club : 350 - 335
Obèlit - Orange Club : 360 - 330
Les Nenes - Orange Club : 10 - 470
Les Nenes - Casanova Team : 75 -280
Les Nenes - Menjacamins : 90 - 275
Menjacamins - Casanova Team : Ajornat per pluja

1- Casanova Team: 2 punts
2- Obèlit: 1 punt
3- Menjacamins: 1 punt
4- Orange Club: 1 punt
5- Les Nenes: 0 punts

GRUP B

Othar i Els Altres - Els Bons : 230 - 290
Els Bons - La Patulèia : 350 - 350* (belit d'or)
Can Barraca - La Patulèia : 360 - 190
Els Bons - Can Barraca : 355 - 90

1- Els Bons: 2 punts
2- La Patulèia: 1 punt
3- Can Barraca: 1 punt
4- Othar i Els Altres: 0 punts
5- Els Invisibles: 0 punts

1 comentari:

  1. Waaaaaaau! Els Casanova ja tenim 2 punts!!! Mira que ens ho vam passar bé dissabte! I s'ha de dir que el partit amb els Orange va ser tan emocionant que fins ben bé l'últim llançament no es va saber qui guanyaria! Vam fer escapçaments, vam fer comptar canes i les vam regalar dobles perquè hi eren (amb els Orange no s'hi juga quan va de comptar canes... ;) i vam fer algun llançament impressionant...I els vam celebrar tots, és clar, que és el més divertit de tot plegat, més i tot que guanyar el partit!!

    Ah, i hi havia públic, quina emoció, i s'anaven explicant les normes els uns als altres; segur que l'any que ve ja tenim un equip més... Nens, això que va començar amb dos equips no sé pas on acabarà, però fa il.lusió veure com es va instaurant dins la festa major i com a fet diferencial del barri...

    A mi cada cop m'agrada més jugar a bèlit, una, perquè hi jugo amb la família i em recorda quan ho fèiem de petits, i dues, perquè aquest campionat (DEL MÓN!!) té cada cop més "cos", més "forma" i hi juguem tots més en sèrio, sabent com va tot, i alhora, no perd aquell rerefons de JOC de carrer, amb tot el que implica la paraula, DIVERSIÓ, COMPETICIÓ, FAMÍLIA I AMICS I BARRRI.

    Cristina Casanova

    Suposo que el que m'encanta és que

    ResponElimina