dilluns, 9 de juny del 2008

ELS BONS, CAMPIONS DEL MÓN DE BÈLIT!!!

Dissabte es va disputar la fase final del 4t Campionat del Món de Bèlit. Sota un molest "txiri-biri" va començar la primera semifinal: Can Barraca - Oviedo. Aquest partit va ser força emocionant en la seva primera fase ja que, sobretot degut als desencerts de molts dels jugadors. Una desafortunada segona ronda de llençament dels de Can Barraca va donar el partit a els Oviedo, quan encara aquests havien de fer el seu darrer torn de llençament. Sempre quedava la petita esperança que els Oviedo demanessin més canes del compte i que els de Can Barraca se les apuntessin, però... Finalment el partit va concloure per: Can Barraca 120 - Oviedo 220.

La segona semifinal la van disputar Els Bons amb Orange Club. Un espectacular llençament d'en Pep Oller en la seva primera ronda no va servir de res ja que en Pere Claparol, el seu capità, va voler demanar més canes del compte: 150!. Aquestes van anar a parar a la butxaca d'uns Orange Club, mermats com gairebé tot el campionat, que encara no s'havien ni despertat. Un cop disputada la primera ronda, els Orange Club guanyaven per 300 a 125 canes, sobretot gràcies a una molt bona canada d'en Jaume García. Qui podria dir en aquell moment que Els Bons acabarien donant la volta al partit. Els Bons sabien que ho havien de donar tot al camp i, en una segona ronda de llançament espectacular, on gairebé tots els seus jugadors van puntuar, van anotar 320 canes. Tot al contrari que els Orange Club que només van anotar 90. Cal destacar una jugada clau on en Joan Rigo escapça, espectacularment, un bèlit molt llarg d'en Jaume García. Finalment un apretadíssim 445 a 390 canes dóna com a segon finalista a l'equip de Els Bons.

FINAL

Per fi arriba la final: Oviedo - Els Bons. Un mal inici de l'equip blanc (només 60 canes d'en José Pérez) ja fa pensar que si en Pep Oller está fí, Els Bons poden tenir moltes opcions de guanyar la final. La primera ronda finalitza amb 60 canes pels d'Oviedo a 175 per Els Bons. La segona i definitiva ronda va estar més apretada. En Pere Claparols es torna a equivocar i regala 50 canes a en Jordi Palma (Oviedo). A més en Xevi Reyner, fent funcions de capità, en un gran llençament aconsegueix 110 canes. Però una segona ronda molt regular de Els Bons (J. Rigo: 55, J. Cordonet: 45, P. Oller: 75, J. Roca: 70 i P. Claparols: 45) fa que resultat final del partit sigui de 335 canes per Oviedo a 465 canes per Els Bons.

5 comentaris:

 1. Un any més no hem guanyat, però ens ho hem passat molt bé. Hem fotut tot el marro que hem pogut, però a la fi ens hem entès. Gràcies a tothom per posar-s'hi i als que s'han mullat el cul organitzant tot això, mantenint el blog i posant-hi les ganes. Comencem els entrenaments pel cinquè o què?

  ResponElimina
 2. Qui avisa no es traidor.
  Ja vaig escriure dies enrere que Els Bons aquest any hi posariem tot el que s'hi ha de posar... i un flor al cul també!
  Jo no em veia a la final. Després de classificar-nos per semis per l'average, avent guanyat un sol partir, perdent fins hi tot contra els Casanova Team!!!!
  Disputem una semifinal ajustadissima contra l'Orange Club i passem pels pèls (gràcies Rigo!!) a la final que guanyem amb arguments contra un gran Oviedo.
  Ah! ... i que consti que el dia que el nostre capità aprengui a comptar canes no se pas on podem arribar. A la NBA potser?
  Visca Els Bons, bicampions de món.
  Salut a tothom i fins l'any que vé.

  ResponElimina
 3. a hores d'ara... els bons s'ho tenen cregut! que comencin a suar que LaPatuleia farà un equip i l'any vinent Guanyarem! amb o sense flor al cul!

  Salut i Bon bèl·lit!

  Miquel Claparols

  ResponElimina
 4. PERE CLAPAROLS DIU:

  Jo no conto canes, Jo conto amb l'equip!
  A més A més, no venia de 50 canes no?

  l'any que bé més! perquè millor impossible!
  Visca els Bons!

  ResponElimina
 5. Ei!!! com que "fins i tot contra els Casanova Team" !!!! ;P
  L'ANY QUE VE ENTRENAREM eh que sí, CasanovaTeam, que sempre ho diguem...
  Però aquesta vegada sí, després del partidàs que vam fer contra Els Bons, encara recordo la cara del seu màxim canador quan li vam escopsar el magnífic llançament que va fer, orgàsmic, què voleu que us digui =), i amb els súper canadors(potencials) que tenim, els escopsadors d'èlit que hem descobert aquest any i el bon rotllo de sempre... doncs ostres, l'any que sí, prepareu-vos que L'ANY QUE VE SÍIIII...Si més no, ens ho passarem igual de bé que aquest any!

  La Cristina, una Casanova ;)

  ResponElimina