dissabte, 24 de maig del 2008

Tot per decidir aquest cap de setmana

Ja s'han iniciat aquest cap de setmana els darrers partits classificatoris per accedir a les semifinals del dia 1 de juny. Hi ha una novetat de darrera hora: l'equip de Els Sobraos canvia el nom per Orange Club. L'anècdota està en que el nom de Els Sobraos no feia honor al seu equip ja que darrerament han hagut de buscar nous jugadors donades les contínues baixes i "desaparicions misterioses" d'alguns dels seus integrants. En tot cas aquest equip s'hauria d'haver dit Els Faltaos. La tria del nom Orange Club tampoc és resultat d'una recerca molt creativa ja que resulta que van amb samarretes taronges. El que sí els puc dir és que aprofitin aquest "original" nom per demanar mòbils gratuïts a Orange. Qui sap si el gerent d'aquesta companyia és un "forofo" del bèlit.
Mentres esperem els resultats us passem algunes de les darreres imatges d'aquest cap de setmana.

3 comentaris:

  1. els que s' haurien de dir "sobraos" son els de can barraca, que van perdre amb els de orange per quice canes perqué el sue capità demanava 25 canes quan en podia demanar 50.

    escurçó

    ResponElimina
  2. URGENT!! Necessito que em passeu els resultats dels partits (canes per jugador, recollides i resultat final). Haig de fer la classificació. Em podeu trucar al 972233259, enviar un email: jvaleros@ideamedia.info, o m'ho dieu per aquesta web.

    ResponElimina
  3. s'ha de fer constar que el nivell va pujant

    ResponElimina