dilluns, 12 de maig del 2008

Comença la 4a edició!!!

Aquest dissabte 10 de maig, ens vam reunir amb els representants dels equips participants al 4t Campionat del Món de Bèlit. Aquest any repeteixen tots els equips menys els SNF JÚNIOR'S, que s'han donat de baixa. En tot cas s'està preparant un nou equip que omplirà aquesta vacant i així podrem mantenir un nombre parell d'equips que faran possible una doble lligueta prèvia a les semifinals i la gran final. Dissabte es van explicar als participants les novetats que incorporem aquest any:

1- Hi haurà dues lliguetes prèvies de 4 equips cadascuna (grup A i B) que disputaran partits els caps de setmana del 17/18 i 24/25 de maig. D'aquestes lligues sortiran un primer i un segon classificat de cada grup. Aquests quatre equips disputaran les semifinals el diumenge dia 1 de juny.
2- Tot el seguiment del campionat es farà a partir d'aquest blog. Això facilitarà la comunicació de qualsevol esdeveniment i notícia i també els propis jugadors podran participar amb els seus comentaris. Cada cap de setmana s'actualitzaran les dades i afegirem imatges, entrevistes, opinions o el que calgui.
3- Aquest any, com a novetat, es posarà a la venda jocs de bèlit durant la festa major. Aquesta iniciativa vol facilitar l'accés al bèlit a tothom qui vulgui.
4- Des de l'organització, aquest any volem fer participar en aquest joc sobretot a la gent més jove. Entre tots convidarem la mainada o els joves a practicar el bèlit al nostre barri durant i després de la nostra festa. El motiu principal és engrescar aquest col·lectiu perquè un altre any puguin participar al nostre campionat.

A continuació es va fer el sorteig dels grups A i B:

Grup A
Els Sobraos - Els Nous
Menjacamins - Can Barraca
Els Sobraos - Menjacamins
Els Nous - Can Barraca
Els Sobraos - Can Barraca
Menjacamins - Els Nous

Grup B
Els Bons - Casanova Team
Oviedo - Othar i els altres
Els Bons - Oviedo
Casanova Team - Othar i els altres
Els Bons - Othar i els altres
Casanova Team - Oviedo

Només cal recordar a tots els equips que els partits ja es podran començar a partir d'aquest cap de setmana. Les dues lliguetes es disputaran en el lloc habitual de cada any. El dia i l'hora del partit ha de ser una decisió entre els capitans. Recordar que els equips tindran un màxim de 8 jugadors i que només podran llançar i recollir un màxim de 6. Els partits es faran a dues rondes. Es podran jugar varis partits simultàniament. Un cop finalitzeu els partits caldrà que us poseu en contacte amb en Juanjo a través d'aquest mateix blog, per passar el resultat (marcador final, canes per jugador i recollides).
Bona sort!

3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Malgrat l'amenaça de pluja, aquest matí "Els Bons" han iniciat amb bon peu el camí per reconquerir el títol. Res a veure amb el galdós paper de l'any passat. Tremoleu!!!!!

    ResponElimina
  3. Malgrat l'amenaça de pluja, aquest matí "Els Bons" han iniciat amb bon peu el camí per reconquerir el títol. Res a veure amb el galdós paper de l'any passat. Tremoleu!!!!

    ResponElimina